Roombeek Bed and Breakfast in Enschede


Gegevens Roombeek Bed and Breakfast

Email: info@roombeekbedandbreakfast.nl

www : www.roombeekbedandbreakfast.nl

Adres: Roombeek Bed and Breakfast
Hulsmaatstraat 11
7523 WB Enschede

Telefoon: 06-43217285

Roombeek Bed and Breakfast

Accommodatie

Uiteraard verwelkomen wij u ons graag voor een verblijf in onze Bed and Breakfast aan de Hulsmaatstraat 11 te Enschede.

Roombeek Bed and Breakfast biedt gasten een goed uitgangspunt om het creatieve, kunstzinnige en mooie roombeek en Enschede te bezoeken. Musea vindt u op steenworp afstand, maar breng ook eens een bezoek aan Filmhuis Concordia of de nieuwe stadsschouwburg, alles op loop/fiets afstand van Roombeek Bed and Breakfast.

Roombeek Bed and Breakfast biedt de zakelijke gebruiker een comfortabel overnachting op loopafstand van het centrum van Enschede met voldoende uptodate faciliteiten om ’s avonds nog even door te werken (gratis gebruik van WiFi) of heerlijk uit te rusten met en tijdschrift of TV.

 

Algemene informatie over Tijden

Aankomst
Wij verwelkomen u graag op afspraak tussen 17.00 uur en 20.00 uur. Is dit voor u niet haalbaar, maak dit dan s.v.p. kenbaar bij uw aanmelding.

Ontbijt
Spreek uw wens uit over het tijdstip waarop u uw ontbijtgraag wilt nuttigen dan passen wij ons hier op aan. Normaal gesproken serveren we op werkdagen het ontbijt tussen 07.00 uur en 09.00 uur. Op zondagen serveren wij ontbijt tussen 08.30 uur en 10.00 uur.

Vertrek
U wordt verzocht om op werk‐ en zaterdagen Roombeek Bed and Breakfast ’s morgens voor 10.00 uur te verlaten. Op zondag verzoeken wij u om de Bed and Breakfast voor 11.00 uur te verlaten.

Overdag
Indien u meerdere dagen verblijft, verzoeken wij u eveneens om tussen 10.00 uur (zondag 11.00 uur) en 17.00 uur de privacy en bewegingsvrijheid van uw gastheren te respecteren en niet in de Bed and Breakfast te verblijven. U kunt
uw kamer afsluiten en op aanvraag ontvangt u van ons een sleutel voor de entreedeur van het woonhuis.